Back to All Events

Gründerkurs: Bedriftsøkonomi og regnskap, del 1-3.

  • TENK InnovasonsLab 52 Fjærkleivene Tvedestrand, Aust-Agder, 4900 Norway (map)

Kurset varer 3 x 3 timer og vil gi deg en introduksjon til de viktigste lovene og reglene knyttet til etablering og drift av en ny virksomhet. Gjennom praktiske eksempler vil vi ta opp temaer som valg av selskapsform, skatt, bilagshåndtering, regnskap, budsjett, likviditetsstyring.

Del 1: 15 mai, del 2: 22 mai, del 3: 24 mai kl. 18.00-21.00.

Kursholdere: Ernst & Young AS er engasjert til gjennomføring av kursene, med følgende kursholdere: Dag 1: Harry Tunheim. Dag 2: Christina Andersson, Senior og siviløkonom.Dag 3: Ole Jørn Horntvedt, Manager og rådgiver.

Arrangør: Aust-Agder Fylkeskommune. Kurset er gratis.Påmelding: https://www.austagderfk.no/tjenester/naringsutvikling/grunderkurs/bedriftsokonomi-og-regnskap/

 

Illustrasjonsfoto: www.pixabay.com.