Back to All Events

Crowdfunding på TENK.

En av Nordens fremste eksperter på crowdfunding kommer til TENK InnvasjonsLab for å fortelle om hva crowdfunding er, hvilke muligheter det gir bedrifter, og hvordan du kan bruke dette verktøyet til din fordel .

Rotem Shneor er førsteamanuensis på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder, og akademisk direktør for universitetets Senter for entreprenørskap. Han har doktorgrad i International Management fra Universitetet i Agder og en mastergrad i International Business fra Norges handelshøyskole.

Vi får også besøk av Kjetil Faye fra Sharebox som skal fortelle historien om hvordan Sharebox ble Norgesmester i Crowdfunding.

Arrangementet inngår som en del av Gründeruka Agder 2019.

Vi åpner dørene for alle som er nysgjerrige på dette temaet.

Enkel servering av kaffe, te, vann, frukt og nøtter.

Påmelding her.

Crowdfunding