Starter pølsefabrikk på Berge gård

Bondens Valg

Nå er det en stund siden pølseproduksjonen på Berge Gård i regi av Bondens Valg AS var et faktum, men det er fortsatt verdt å skrive noen ord om dette.

Anders Lyche Oppegaard, Tor Granerud og Knut Olav Bjorvatns har fått med seg den velkjente Siri Fossing på laget. Siri har en lang historie som matblogger og forfatter, ho er lidenskapelig opptatt av mat og ho har solid erfaring fra markedskommunikasjon. Med seg har de også Martin Sandtrø som har lang fartstid innen pølsemakeri og bred kunnskap og erfaring innen pølsemakeryrket. Martin har egen oppskriftsbok der magien har blitt dokumentert gjennom mange år.

Under lanseringen på Næringsforeningens frokostmøt tidligere i sommer, ble satsingen til Bondens Valg AS møtt med stor begeistring og applaus. Ordfører Jan Dukene var optimistisk og uttalte at dette var rette folk for å få dette til å bli en suksess.

Siri gledet seg veldig til å komme i gang med arbeidet i Bondens Valg, og når vi nå er kommet ut på høsten kan vi se at arbeidet som er lagt ned har bært gode frukter for firmaet. Det er hektisk aktivitet og det jobbes hardt for å kunne tilby lokal, økologisk, smakfull og bærekraftig mat. Et eget røykeri er under restaurering og forventes ferdigstilt i 2019.

I intervjuet med Tvedestrandsposten trakk Fossing fram Tenk-senterets InnovasjonsLAB, ved Janne Grandalen, som har hjulpet dem med oppstart og forretningsplan.

Vi på TENK InnovasjonsLAB ønsker Bondens Valg AS lykke til videre på veien mot 2019 der de lover oss at vi vil se mye mer til pølser, spekemat og annet snadder produsert i Tvedestrand.

www.bondensvalg.no

Krise - hvilken krise?

_3.png__.jpg

fra Tvedestrandsposten:

Valg 2017: Norge går så det suser! Erna har demonstrert handlekraft, vilje og evne til nødvendig endring i en krevende periode for landet, noe de fleste eksperter nå synes nokså enige om, skriver listekandidat Erling Holm. Her er Erna Solberg på bedriftsbesøk i Tenk-senteret i Tvedestrand.