Pipeotech skal erobre verden

Henrik.jpg

Gledelige nyheter for Pipeotech som har kontorer på TENK-senteret sammen med blant annet oss i TENK InnovasjonsLAB.
Nå skjer det virkelig mye spennende og Pipeotech er på full fart ut i verden med sine unike produkter. For et par uker siden ble det signert en stor avtale i London med et stort internasjonalt selskap. Dette vil gi uante muligheter for bedriften i fremtiden. Fra hovedsaklig å drive med salg og markedsføring fra kontorene på TENK-senteret, har de nå plutselig 200 selgere fordelt på 10 land.
Pipeotechs nye daglige leder Henrik Sollie, er veldig motivert for å bringe Pipeotech ut på verdensmarkedet. Han mener at etterspørselen for pakninger nærmest er uendelige. Det blir benyttet pakninger nesten over alt, sier han.

Henrik har med seg blant annet Morten Wiencke og Tor Arne Hauge på laget.
Morten har bred erfaring fra bransjen, både fra å være innovasjonsleder i GE Oil & Gas, og fra sitt arbeid i toppledelsen i Saga Petroleum. Men like viktig som å kjenne bransjen, er det å kjenne folka. Og det gjør Morten.
Morten er ansatt som daglig leder i Oechos Pumps AS som også er lokalisert her på TENK-senteret, og han er involvert i OTECHOS sitt EU H2020 kompressorprosjekt.
Tor Arne er en kjent figur på TENK-senteret. Han har lang fartstid i bransjen og er en av gründeren av OTECHOS selskapene og TENK InnovasjonsLAB. Tor Arne er det man kan kalle en ambisiøs og hard-working man som lever ut sin drøm om å skape noe verdifullt. Tor Arne er veldig fornøyd med å få med Henrik og Morten på dette, og han har klokketro på at dette kommer til å bli en stor suksess. Hvis alt går som planlagt vil det også generere flere nye arbeidsplasser både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
Vi gleder oss!