-Janne kom til oss som sendt fra himmelen! sier gründer Anny Grethe Hauge

Tenker fremover og videre: Positivitet, energi, arbeidslyst og gode idéer er naturlige ingredienser i Anny Grehte Hauge og Janne Grandalens arbeidshverdag. Foto: Anne Dehli

Tenker fremover og videre: Positivitet, energi, arbeidslyst og gode idéer er naturlige ingredienser i Anny Grehte Hauge og Janne Grandalens arbeidshverdag. Foto: Anne Dehli

Hun snakker om sin nyansatte kollega, næringsrådgiver og tidligere verdens sterkeste kvinne, Janne Grandalen.

Tenk-senteret huser i dag 12 bedrifter og 28 ansatte.

Nyansatt gründerhjelp til alle som vil starte eller allerede har sin egen bedrift, Janne Grandalen, har master i innovasjon og kunnskapsutvikling. På eget initiativ sporet hun opp Tenk InnovasjonsLAB i Tvedestrand og kontaktet dem.

Måljeger

- For oss kom Janne som sendt fra himmelen. Med den kompetansen hun har, og den gutsen hun utstrålte, så var det full klaff fra første stund, sier Anny Grethe.

Selv er hun daglig leder i selskapet TAHAS Eiendom, og hun er konsulent i en rekke andre selskaper.

- Vi er takknemlige for å ha hatt Alfhild Kristensen hos oss tidligere, men nå har hun også jobb i Risør, så for oss kom Janne inn som en god støtte, forteller Anny Grethe.

Hun sjekket Facebookprofilen til Janne kjapt etter første møte, og da hun så at hun var verdens sterkeste kvinne i 2014, skjønte hun at det dreide seg om en dame som var godt vant til å nå målene sine.

Følg hjertet, få kraft

Nettopp styrke og kraft vet hun hvor hun finner.

- Motivasjonen din ligger der hjertet ditt er, sier Janne.

- Hva mener du med det?

- Hvis du vil starte et firma, men egentlig ikke synes det skal starte med er så veldig gøy, så kommer det til å bli vanskelig. For å få til noe som fungerer og til og med vokser, må man legge så mye av sjela si idet at man må ha den indre motivasjonen til å få det til, sier hun.

- Når du vet hva du brenner for, hva du stortrives med og synes er kjempegøy, så har du funnet det du aldri vil gi deg på, der du kommer til å gi gass selv om du møter motgang.

Hjertelig velkommen

For dem som ønsker seg flere gode, nyttige foredrag og å knytte nye kontakter, kan arrangementet «Level up! Step forward!» førstkommende tirsdag på TENK-senteret være vel verdt å få med seg.

- Alle er hjertelig velkommen til foredrag og et et hyggelig møte og en kaffekopp her hos oss på TENK-senteret, sier Janne. Deres overordnede mål er å bidra til gründeraktivitet og nye arbeidsplasser og et attraktivt bomiljø på hele Sørlandet.

Hele Sørlandet med

- Vi er selvfølgelig veldig opptatt av Tvedestrand, men vi tenker også hele Sørlandet, sier Anny Grethe.

I 170 land arranges Global Entrepeneurship week, og Norge var en del av dette for første gang for to år siden. Gründeruka Agder arrangeres blant annet av Agder Fylkeskommune, Sørlandsporten Næringshage og TENK Innovasjonslab.

https://www.tvedestrandsposten.no/lokale-nyheter/tenk-senteret/tvedestrand/janne-kom-til-oss-som-sendt-fra-himmelen-sier-gr-nder-anny-grethe-hauge/s/5-52-175749