Gründeruka 2018

I år fyller vi opp sofaen med mennesker med ulike bakgrunn og erfaringer fra internasjonalt arbeid. Kom og få faglig og ufaglig input.

Med oss i sofaen har vi Steinar Nilsen som har mange års erfaring fra innkjøp fra europeiske land. Vi har Wenche Eimhjellen som har mange års erfaring med å arrangere turer til ulike land i Afrika.
Christopher Vanay er gründer og jobbet mye med utenlandske leverandører. Tore Halvorsen har jobbet som internasjonal installatør og har i det daglige kontakt med utenlandske aktører. Vi får også besøk av en av ildsjelene til Stuntskolen: Herman Scott-Dahl. Han er ung, men har bred erfaring fra flere kontinenter.

Vi gleder oss til en uformell prat etter at Jon P. Knudsen har tatt oss med i en historisk, kulurell reise der han belyser hvorfor vi er så forskjellige og hvorfor man bør og må ta hensyn til andre menneskers verdier og kulturer.

Gratis og åpent for alle!
Vi starter kl 10.00.
Vi spanderer kaffe, te, småsnakcs osv.

20181112_094712.jpg